Westwaard Wonen wint jaarverslagprijs

03 december 2009

PAPENDRECHT - Woningcorporatie Westwaard Wonen heeft de prestigieuze Glazen Huis Prijs gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de woningcorporatie met het beste  jaarverslag. Het jaarverslag van Westwaard Wonen over 2008 was volgens de jury het beste van alle deelnemende corporaties. Directeur Jaap de Gruijter is erg blij met de prijs:  "Het is een waardering voor ons als hele organisatie".

In het juryrapport staat het volgende te lezen over het jaarverslag van Westwaard Wonen: "Een zeer toegankelijk, handzaam verslag dat uitnodigt tot lezen en dat ook qua inhoud heel goed in elkaar zit. De lezer krijgt een indruk van de maatschappelijke prestaties in 2008, waarbij ook aandacht is voor zaken die niet zijn gelukt".

De laatste twee jaar steekt Westwaard Wonen extra aandacht aan het opstellen van haar jaarverslag. De Gruijter daarover: "Dat komt omdat het mijn overtuiging is dat er maar twee manieren zijn om als corporatiesector uit de imago-gevarenzone te komen waar we nu inzitten. Dat is ten eerste presteren en ten tweede transparant zijn over dat presteren. Ook over wat we niet kunnen als corporatie of als ons iets een keer niet lukt".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.