Directeur Mark Van Houdenhoven verlaat Rivas Zorggroep

27 november 2009

PAPENDRECHT - Directeur Mark Van Houdenhoven gaat Rivas Zorggroep per 1 maart 2010 verlaten. Hij heeft aangegeven toe te zijn aan een volgende stap in zijn carrière. Hij zal toetreden tot de Raad van Bestuur van het Haga-ziekenhuis, een topklinisch opleidingsziekenhuis in Den Haag.
 
De afgelopen jaren was de heer Van Houdenhoven directeur van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Dit jaar trad hij toe tot de directie van Rivas Zorggroep waar het Beatrixziekenhuis deel van uitmaakt.
 
Van Houdenhoven over zijn vertrek: “Het is een positieve keuze. Rivas Zorggroep is een fantastische organisatie en ook als directeur van het Beatrix-ziekenhuis heb ik met veel plezier gewerkt. Professionele collega’s met hart voor de cliënten in de regio. Vier jaar vind ik persoonlijk een mooie periode. Vandaar deze nieuwe stap.”
 
Tot 1 maart 2010 blijft Van Houdenhoven in functie als lid van de directie van Rivas Zorggroep.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.