Sociale Dienst organiseert werktour voor jongeren

25 november 2009
Sociale Dienst organiseert werktour voor jongeren

PAPENDRECHT - De Sociale Dienst Drechtsteden organiseert op woensdag 25 november een werktour voor jongeren in samenwerking met het Werkgeversservicepunt, UWV WERKbedrijf, het Da Vinci College en Meerbusiness, het regionale ondernemersplatform voor de Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Met twee bussen gaan ongeveer veertig jongeren langs zeven bedrijven die vacatures hebben. Daar krijgen zij tekst en uitleg over het bedrijf en de werkzaamheden. Ook kunnen ze zien wat de functie in de praktijk inhoudt. Werkgevers krijgen op deze manier de mogelijkheid om geschikte kandidaten voor hun vacature(s) te vinden. De werktour wordt afgesloten met een speeddate-diner, waar tevens afspraken voor sollicitatiegesprekken kunnen worden gemaakt. De deelnemende bedrijven zijn: De Groot Drukkerij, Solide Facilities BV, Snelle Vliet
Touringcars, SSPB, ANVD, GSS Beveiliging en SPG.

De Sociale Dienst Drechtsteden wil met deze werktour de jeugdwerkloosheid in de regio terugdringen en jongeren helpen om zelfstandig in hun inkomen te voorzien.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.