Schaakteam blijft verbazen in eerste klasse

25 november 2009

PAPENDRECHT - De schakers van Papendrecht/Alblasserdam hebben ook hun derde match in winst omgezet. Het vorig jaar gepromoveerde team gaat daardoor fier aan de leiding in de 1e klasse.

Het applaus was deze keer voor Philip Kraaiveld, die het beslissende punt tegen Oostflakkee scoorde. Bert Terlouw en Marius de Wit legden met zeges de basis voor de 4,5 - 3,5 zege. Oostflakkee trok de stand echter gelijk doordat Hans van de Beukel en Kees van Meerkerk verloren. Meinte Smink boekte een nuttige remise tegen een tegenstander die op papier veel sterker was. Pieter Modderkolk vijzelde het puntentotaal én zijn zelfvertrouwen op met een prima zege, maar Kees Brinkman moest het hoofd buigen. Onder het toeziend oog van velen zorgde Kraaiveld tenslotte voor de overwinning.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.