Man van de N3 gehaald

25 november 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmorgen 25 november een 36-jarige vermoedelijk verwarde man uit Gorinchem aangehouden op de N3 ter hoogte van Papendrecht. Bij de Gemeenschappelijke Meldcentrale kwam de melding binnen dat er op de brug tussen Dordrecht en Papendrecht een man op de weg voor het autoverkeer liep.

Agenten gingen er op af en troffen de man aan. Hij werd van de weg afgehaald. Aangezien hij zich niet kon identificeren moest hij mee naar het politiebureau. Daar verklaarde hij dat hij naar Gorinchem had willen lopen. Op het bureau werd hij na identificatie op het treinstation afgezet voor vervolg van zijn reis. Hij kreeg twee boetes. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.