RegioTV Rotterdam wil uitbreiden naar Zuid-Holland Zuid

24 november 2009

PAPENDRECHT - Als het aan RegioTV Rotterdam ligt, is deze televisiezender binnenkort ook in de Regio Zuid-Holland Zuid te ontvangen, waaronder in Dordrecht. Dit heeft RegioTV in elk geval gevraagd aan de Programmaraad van deze regio. RegioTV Rotterdam is de ándere televisiezender in de regio Rotterdam en Rijnmond en zendt niet alleen uit in Rotterdam maar ook van Voorne Putten tot Spijkenisse en van Vlaardingen tot Lansingerland.
 
RegioTV maakt dagelijks actuele programma’s waarin vooral de achtergronden uit de regio aan de orde komen. Niet alleen integraal in de vorm van het dagelijkse RegioMagazine maar ook door middel van de RegioSpecials die steeds een (deel-)gemeente in het uitzendgebied centraal zetten.
Deze RegioSpecials worden op lokaties in de regio opgenomen, waarbij ook publiek aanwezig kan zijn. RegioTV wil vooral een aanvullend medium zijn wat zich laat zien in de laagdrempelige wijze waarop journalistiek inhoud wordt gegeven aan de programma’s en de wijze van in beeld brengen van deze programma’s.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.