Twee ongevallen op A15

23 november 2009

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag hebben rond 17.15 uur vlak na elkaar twee ongevallen plaatsgevonden. Dit gebeurde op de A15 richting Gorinchem ter hoogte van de afslag Alblasserdam. In eerste instantie vond een kettingbotsing plaats tussen zes personenauto’s. Een inzittende liep hierbij heupletsel op. De brandweer assisteerde om het slachtoffer, een 21 –jarige man uit Papendrecht, uit het voertuig te halen. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht overgebracht. De andere inzittenden, dertien kinderen en twaalf volwassenen, liepen enkele lichte verwondingen op. Zij zijn met een bus ter controle naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

Kort na deze aanrijding vond even terug een tweede aanrijding plaats. Dit betrof een kop-staartbotsing tussen drie personenauto’s. Twee inzittenden van de eerste auto, een 19-jarige man (woonplaats onbekend) en een 21-jarige vrouw uit Alblasserdam, zijn met nekklachten per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht overgebracht. De brandweer assisteerde om de slachtoffers uit hun voertuig te halen. De vier inzittenden van de andere twee auto’s bleven ongedeerd.

De oorzaak van beide aanrijdingen is onbekend. De Regionale Verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid kwam ter plaatse om onderzoek te doen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.