Vlechtcursussen bij kapsalon Jojo

20 november 2009

PAPENDRECHT - Het is weer gezellig op Westeind 15 bij kapsalon JoJo. De vlechtcursussen zijn namelijk weer van start gegaan. Het is de bedoeling dat alle cursisten kunnen invlechten als ze naar huis gaan. Ze leren de inside en het outside vlechten, hetgeen betekent dat je de vlecht erin of erop ziet in het haar. Ook leren ze nog de vissengraatvlecht. De cursisten krijgen een stencil mee met eenvoudige uitleg.

Natuurlijk kunnen ze altijd even vrijblijvend binnenlopen als ze later nog het een of ander willen weten. De koffie staat namelijk altijd klaar en op de cursusavonden is er altijd wat lekkers bij: gewoon gezellig dus!
cursussen gaan door tot en met april 2010.
Wilt u ook van uw dochter een prinsesje maken met mooie vlechten, maar heeft u er moeite mee? Neem dan contact op. Het telefoonnummer is: 615 33 08.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.