Hoofdtrainer Drechtstreek verlengt contract

19 november 2009
Hoofdtrainer Drechtstreek verlengt contract

PAPENDRECHT - Al vroeg in het seizoen zijn het bestuur van de VV Drechtstreek en hoofdtrainer Jan Kroos het eens geworden over de voortzetting van de samenwerking. Jan Kroos trad  aan het begin van het seizoen 2008-2009 als hoofdtrainer in dienst en hij is dus aan zijn tweede seizoen bezig, dat tot dusver succesvol verloopt met de koppositie in de 3e klasse. De contractverlenging geldt tot de zomer van 2011.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.