Verdachte diefstal aangehouden

18 november 2009

PAPENDRECHT - Een 63-jarige man uit Papendrecht is op dinsdagmiddag 17 november aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal. De man was die middag bij een bloemenwinkel aan het Westeind, toen winkelpersoneel zag dat hij planten meenam zonder te betalen. De man reed weg in zijn auto, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Aan de hand van het kenteken van de auto hielden agenten de man later aan. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.