VVD Papendrecht organiseert parkeerenquête

17 november 2009
VVD Papendrecht organiseert parkeerenquête

PAPENDRECHT - In de gemeenteraad heeft de VVD al eerder aangekondigd  een eigen onderzoek te  zullen starten naar het parkeerbeleid in het centrum van Papendrecht. De VVD komt die belofte nu na. “De VVD Papendrecht streeft naar comfortabel wonen, werken en winkelen in Papendrecht en realiseert zich dat het parkeren in het centrum op professionele wijze onderzocht dient te worden,” legt VVD fractieleider Richard Korteland uit. “Het huidige college laat het liggen, dus pakken wij dat op. We leveren daarmee een bijdrage aan een verbeterd parkeerbeleid van de gemeente.”

De VVD vindt dat de bewoners zo min mogelijk parkeeroverlast moeten hebben. Ook moeten ze snel en dicht bij huis  kunnen parkeren. Mensen die werken in het centrum willen niet te veel betalen en voor mensen die gaat winkelen spelen er weer andere argumenten. Juist deze argumenten wil de VVD in kaart brengen om de belangen van de verschillende betrokkenen te kunnen afwegen.

Op vrijdag 20 en 21 november tussen 18.00 en 19.30 uur en op zaterdag 21 en 28 november tussen 10.00 en 14.00 uur worden er kaartjes uitgedeeld aan het winkelend publiek om online deel te kunnen nemen aan de parkeerenquête. Ook aan diegenen die niet over een computer beschikken is gedacht. Op de bovengenoemde tijden zijn bij de enquêteurs formulieren verkrijgbaar, die ook bij hen weer ingeleverd kunnen worden.

Een aantal straten in het centrum ontvangt de enquête zelfs in de brievenbus.  Geïnteresseerden kunnen de enquêtes online invullen op www.papendrechtzekernu.nl
De enquêtes zijn anoniem. Belangstellenden kunnen hun e-mailadres opgeven en de GRATIS nieuwsbrief ontvangen met onder andere de uitkomsten van dit onderzoek. Zie ook www.papendrecht.vvd.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.