Fietsendiefstal

16 november 2009

PAPENDRECHT - Surveillerende agenten reden over de Burgemeester Keizerweg, toen zij twee jongens zagen rijden op een fiets zonder licht. Toen zij de twee wilden staande houden, gooiden de jongens de fiets neer en gingen er te voet vandoor. Na een korte achtervolging konden de agenten één van de twee verdachten aanhouden op de Beukmolen.

Het bleek dat de twee de fiets hadden meegenomen van het busstation. De 14-jarige jongen uit Papendrecht is aangehouden. Na verhoor is hij heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.