Bikkelen op het Slobbengors

16 november 2009
Bikkelen op het Slobbengors

PAPENDRECHT - Zaterdag 14 november speelden, of beter streden, de zaterdagteams van VV Papendrecht 1 en SC Amstelwijck 1  beiden fel voor de overwinning.

Het leek deze wedstrijd wel om een kampioenschap te gaan. Over het vertoonde harde spel en het fluiten van scheidsrechter van de Waart waren de meningen sterk verdeeld. Maar over de uitslag was géén onenigheid. Daar waren mens én dier (foto links onder) het over eens; 2-2 was de terechte uitslag.

Foto boven: Op aangeven van Julien Tenthof  van Noorden scoort Dennis van der Heiden de openingstreffer voor SC Amstelwijck .


 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.