Succesvolle workshop ‘Da Luciana’

16 november 2009
Succesvolle workshop ‘Da Luciana’

PAPENDRECHT - Kokkin Luciana Mazzoni, speciaal overgekomen uit het Italiaanse Tuoro sul Trasimeno, heeft tussen 9 en 13 november jl. vijf avonden lang met heel veel passie en enthousiasme haar cursisten, o.a. afkomstig uit Drechtsteden en Alblasserwaard, geleerd hoe zij met weinig en simpele ingrediënten een uiterst smaakvolle en authentieke Italiaanse maaltijd kunnen bereiden.

De organisatoren Janny van der Vlies van La Gestione en Astrid Verweij van ProSecretary kijken met een goed en tevreden gevoel terug op de kookworkshop ‘Da Luciana’.  Gezien de uiterst positieve reacties als, ‘wat een buitengewone kokkin’ en ‘jammer dat er aan lekker een eind komt’, krijgt deze workshop in het voorjaar van 2010 zeker een vervolg. Op de websites www.lagestione.com en www.prosecretary.nl kunt u terecht voor meer informatie.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.