Aanrijding op Rijksweg

10 november 2009

PAPENDRECHT - Bij een aanrijding op de rijksweg A15 ter hoogte van Papendrecht is een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op dinsdagmorgen 10 november 2009 omstreeks 09.15 uur. Een vrachtwagen botste tegen de achterkant van een personenauto. Door de aanrijding ontstond direct een grote file die doorliep tot aan Gorinchem toe.

Brandweerlieden hielpen het ambulancepersoneel om de automobiliste, waar nu nog geen verdere gegevens van bekend zijn, stabiel uit haar auto te halen. De vrouw klaagde over pijn in haar onderrug en had verwondingen aan haar gezicht. Een ambulance bracht haar naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.