Overval tankstation

10 november 2009

PAPENDRECHT - De politie stelt een onderzoek in naar een overval gepleegd bij een benzinestation. Een verdachte van ongeveer 19 jaar liep daar op dinsdagmorgen 10 november 2009 omstreeks 10.30 uur het tankstation aan de Bosch in Papendrecht binnen. Hij dreigde met iets dat leek op een vuurwapen en ging er met geld vandoor.

De overvaller liep in de richting van de Boomgaardstraat. Hij droeg opvallend glimmende zwarte lakschoenen, een donkere spijkerbroek en een grijs vest met capuchon. De politie riep via een SMS-Alert de hulp in van getuigen. Ze zoekt in ieder geval mensen die iets weten van de overval of de verdachte voor of na de overval zagen. Getuigen kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.