Kinderen Oranje-Nassauschool maken herfsttafel in De Waalburcht

09 november 2009
Kinderen Oranje-Nassauschool maken herfsttafel in De Waalburcht

PAPENDRECHT - Op vrijdag 6 november ging groep 5 van de Oranje-Nassauschool naar de Waalburcht om samen met de bewoners een herfsttafel te maken. Er werd naar hartenlust geknutseld. De kinderen maakten egeltjes van klei, dieren van kastanjes, kabouters en paddenstoelen en de bewoners deden enthousiast mee.

Jong en oud genoten hier zichtbaar van. En het resultaat mocht er zijn: een kleurige herfsttafel! Hierna werden de kinderen getrakteerd op patat. Samen met de bewoners aten zij in het gezellige restaurant. De samenwerking tussen de kinderen en ouderen was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.