Geslaagden puppycursus VVHP

05 november 2009

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft de afgelopen woensdag 4 november de puppy-en jonge hondencursus afgerond. Alle baasjes konden laten zien wat ze de afgelopen weken geleerd hadden met hun hond.

Er werden 2 aanmoedigingsprijzen uitgereikt.

Een aanmoedigingsprijs bij de puppycursus deze ging naar Eduard Burger met zijn hondje Jimmy, want het resultaat was verbluffend en 1 aanmoedigingsprijs bij de jonge hondencursus en wel aan Kirsten Wensveen met haar hond Rover. Ook zij liet zien, dat ook een jonge hond in de puberteit wel het nodige aan te leren is. De hond liep de cursus met het meeste gemak door en het vrouwtje kijkt dan ook uit naar het vervolg.

Bij de jonge hondencursus was de groepsgrootte uitstekend, maar de groep van de puppycursus was groter geworden  dan dat eigenlijk de bedoeling was. De VVHP heeft dan ook besloten de vervolgcursus E.G. in 2 groepen te laten trainen.

De vereniging wil hierop wijzen dat bij de E.G. cursus de puntjes op de i gezet moeten worden. Bij deze cursus wordt echt 1 uur getraind en er wordt veel geleerd. Er wordt extra gehamerd op het consequent zijn, waar eerst belangrijk was dat de hondjes meeliepen met de baas, wordt het nu echt volgen zoals het hoort. 

 Er zal op 2 verschillende lesuren getraind worden, maar beide wel op de woensdag. De E.G. training bestaat uit 15 lesuren: dat is 13 praktijk en 2 uur theorie.

De cursus zal in januari van start gaan. Ondanks er met 2 trainingsuren getraind gaat worden, lopen de aanmeldingen hard op en vooral bij de E.G.cursus geldt vol is vol!

Voor informatie over onze vereniging zie www.bezichtig.nu/vvhp
Voor inschrijvingen kan men contact opnemen met Arja Smit 06 - 12 38 94 30.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.