Vaatwasser in brand

05 november 2009

PAPENDRECHT - Op dinsdagmiddag 3 november is brand ontstaan in een vaatwasser in een flatwoning aan de P.J. Oudstraat. De hulpdiensten gingen naar de woning waar de brandweer de brand snel onder controle had.  Uit voorzorg werden de bewoners in de directe omgeving verzocht naar buiten te gaan. Zij konden na de bluswerkzaamheden weer naar huis.

De brand bleef beperkt tot de keuken van de woning. Wel stond de keukenvloer onder water doordat de waterleiding gesprongen was. Verder ontstond in de woning lichte roetschade.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.