Kettingbotsing met vier voertuigen

05 november 2009

PAPENDRECHT - Op de N3 vond op dinsdagmiddag 3 november een kop-staartaanrijding plaats waarbij vier personenauto’s betrokken waren. Een 25-jarige bestuurder uit Streefkerk kon niet op tijd remmen toen de voertuigen voor hem stopten voor het verkeerslicht op de baan richting de N214.

Hierdoor kwam hij in aanrijding met de auto voor hem, die weer op de auto daarvoor reed. In totaal raakten vier auto’s beschadigd. Eén van de bestuurders, een 35-jarige man uit Harderwijk, is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.