Succesvolle ballonvaart tijdens uitvoering GV Olympia

02 november 2009

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag stegen de leden van GV Olympia boven zichzelf uit. In Sporthal de Donck gingen turnsters en turners van jong tot oud rond de wereld in een paar uur tijd. Met vlaggen van ruim twintig landen, mooie belichting en onder leiding van ladyspeaker Annette van Wijnen werd het publiek mee op reis genomen.

Bestuurslid Piet Visser fungeerde als side-kick. België, Verenigde Staten, Nederland natuurlijk, Zuid-Afrika en van Hawaï tot de Noordpool werden bezocht. Veel spektakel in de springnummers, De Jantjes, Zuid-Amerika met Zumba, spaanse flamenco, een Afrikaanse stammenstrijd en een vroeg bezoek van kinderpietjes aan Papendrecht maakten dat de middag omvloog.

Van de voorstelling zijn dvd-opnames gemaakt door Marc van der Zaag en Ferhat Yurtseven. Zij lopen stage bij DAVE, de audiovisuele opleiding van het Da Vinci college. Zij maken een professioneel gemonteerde dvd die komende maand verschijnt zodat alle leden zichzelf nog eens kunnen terugzien.

Zaterdagmiddag was duidelijk te zien dat het vele repeteren van de afgelopen weken hun vruchten heeft afgeworpen. Leiding en leden hebben hard gewerkt om goed voor de dag te komen. Dik 450 mensen zagen dat op een stampvolle tribune prima terug.

Meer info over de DVD van deze uitvoering 2009 is terug te vinden op www.olympia-papendrecht.nl
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.