Burgemeesters ondertekenen intentieverklaring brandweersamenwerking

30 oktober 2009
Burgemeesters ondertekenen intentieverklaring brandweersamenwerking

PAPENDRECHT - Op maandag 26 oktober ondertekende burgemeester De Bruin samen met burgemeester Boevée van Sliedrecht en burgemeester Huizer van Alblasserdam een intentieverklaring voor brandweersamenwerking in Drechtsteden Noord.

Met deze ondertekening geven de gemeenten Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam aan als gemeenten gezamenlijk te willen optrekken en met de ondersteuning van de vrijwillige brandweren door één gezamenlijke organisatie beter kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Ook wordt de organisatie door deze wijze van werken minder kwetsbaar.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.