Beroving

29 oktober 2009

PAPENDRECHT - Een 16-jarige pizzabezorger uit Papendrecht is beroofd. Dat gebeurde op woensdagavond 28 oktober 2009 omstreeks 21.55 uur bij de Staringlaan in Papendrecht. Het slachtoffer kwam daar aan en er liepen twee personen op hem af. Een dreigde met een mes en de 16-jarige moest zijn geld afgeven. Ook namen de verdachten de bestelling van wat pizza’s en drinken mee. De verdachten renden weg in de richting van de
Gerrit van Dalenstraat. Getuigen die iets weten of zagen van de beroving kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.