Extra informatie - beroving pizzakoerier

29 oktober 2009

PAPENDRECHT – Naar aanleiding van de aangifte van de 16-jarige pizzakoerier uit Papendrecht heeft de politie meer informatie over het incident dat plaatsvond op woensdagavond 28 oktober omstreeks 21.55 uur. De beroving vond plaats nadat de koerier via de Rembrandlaan en Vondellaan, linksaf was afgeslagen de Staringlaan in.

Hij reed met zijn scooter tot het eind van de Staringlaan en zette het voertuig voor de ingang van de flat waar hij door twee jongens werd beroofd van zijn geld en bestelling.  Dit is vanaf de P.C. Hooftlaan de eerste flat links. De koerier raakte niet gewond. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en beschikt over het volgende signalement:

Dader 1:
- Getint uiterlijk, mogelijk Surinaamse man
- Normaal tot dun postuur
- ong. 1.65 lang
- Mogelijk haar in vlechtjes
- ong. 15-16 jaar oud

Dader 2:
- Blank uiterlijk
- Bruin haar met ‘matje’ in de nek
- Tussen 1.65 – 1.70 lang
- Normaal postuur
- ong. 15-16 jaar oud

Daarnaast is de politie nog op zoek naar getuigen die hebben gezien dat er een opvallende rozekleurige ‘omafiets’ werd neergezet op het voetgangerspad tegenover de ingang van het flatgebouw. Deze fiets blijkt uit onderzoek twee weken geleden te zijn gestolen in Papendrecht en houdt mogelijk verband met de beroving. Omdat de fiets qua uiterlijk/kleur zeer opvallend is, is het mogelijk dat mensen deze in de afgelopen weken hebben gezien.

Getuigen van het incident of mensen die meer informatie hebben, worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.