Geen naam

23 oktober 2009

PAPENDRECHT - Politiemensen hebben een fietser aangehouden. Deze man weigerde zijn naam op te geven. Agenten waren op vrijdag 23 oktober 2009 omstreeks 04.40 uur bezig met een onderzoek naar een verdachte situatie waarbij drie personen waren gezien. Op de Veerweg in Papendrecht zagen agenten vermoedelijk een van de drie.

Deze fietste op de hoofdrijbaan zonder verlichting. Hij had geen identiteitsbewijs bij zich en vertelde niet waar hij de fiets vandaan had. Op de fiets zat geen slot. De politie onderzoekt de herkomst van de fiets.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.