Seniorenselectie TTV Papendrecht in degradatiezone

19 oktober 2009
Seniorenselectie TTV Papendrecht in degradatiezone

PAPENDRECHT - Het ziet er naar uit dat de seniorenselectie van de TTV Papendrecht zich dit seizoen niet zal handhaven in de hoofdklasse, het vorig jaar gepromoveerde team scoort te weinig punten. Zaterdag reisde Papendrecht 1 naar Leiden voor een treffen tegen Docos 2, maar steeds weer is het team voor de punten afhankelijk van Eddy van Weelde die ditmaal één persoonlijk duel en samen met Richard Steenhuisen het dubbel wist te winnen. Eddy torent met zijn 73% score hoog uit boven zijn teammaten. Richard en Jeffrey de Bosscher bleven zaterdag in de persoonlijke duels opnieuw met lege handen. Halverwege de competitie verkeert Papendrecht 1 in de degradatiezone.

Door een 3-7 overwinning vrijdagavond van Papendrecht 2 in Spijkenisse wurmt dit team zich uit de degradatiezone van de tweede klasse en vergroot het de voorsprong op de tegenstander van die avond, De Repelaer 1, die nu hier de rode lantaarn mag dragen. Erik van Holten wist zijn eerste seizoenshattrick te spelen, Guido Houwing en Joop Joosten dienden beiden alleen tegenstander Muit te feliciteren.

Papendrecht 3 boekte vrijdagavond thuis in De Kooy een verdienstelijke 7-3 overwinning op hekkensluiter Docos 5. Nadat Hanno van Sintmaartensdijk de laatste twee wedstrijden enigszins tegenvallend zonder punten bleef, was hij nu bijzonder in zijn nopjes met zijn hattrick én de dubbelwinst samen met Willem-Jan Lindhout. Willem-Jan diende alleen de openingspartij in 4 games over te geven aan Jaap Vergouwe, maar won daarna tweemaal in hetzelfde aantal games. Patrick van Vooren daarentegen won weer wel van deze Jaap, maar diende te buigen voor zowel John Tendeloo als voor Frank Tinkelenberg. Vrijdagavond speelt team 3 een inhaalwedstrijd tegen middenmotor Treffers 6 en hoopt dan de degradatiezone te ontstijgen.

De 4e klassers van Papendrecht 5 speelden vrijdagavond in Dordt een redelijke uitslag tegen koploper Dordrecht 7. Henk van de Bosch en Rin Visser scoorden beiden tweemaal maar verloren samen na 5 games het dubbel. Met zijn ene overwinning wist Piet den Dikken Alex van Reek deze avond met lage handen te laten. Door deze 5-5 blijft team 5 nog steeds runner-up en blijft de achterstand van 6 punten op Dordt 7 gehandhaafd.

Het 3e jeugdteam benutte de vrije competitieweek door de uitwedstrijd tegen de koploper in de 2e klasse, Overschie 2, een week eerder te spelen. Helaas kwamen deze jeugdspelers thuis met een wedstrijdformulier waarop een 7-3 uitslag genoteerd stond. Best man Lieron Viveen hield het deze keer op slechts één overwinning, Jeremy van de Graaff noteerde twee zeges, Max Kornet moest evenwel driemaal een tegenstander feliciteren. Wel won Max samen met Jeremy het dubbel. Na deze directe confrontatie met de koploper is het verschil gegroeid naar 10 punten. Het wordt een schier onmogelijke opgaaf om dit verschil in de 3 resterende partijen nog weg te werken.

Meer nieuws: www.ttvpapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.