VV Papendrecht verliest thuis van Dijkse Boys met 1-4

19 oktober 2009
VV Papendrecht verliest thuis van Dijkse Boys met 1-4

PAPENDRECHT - VV Papendrecht Zo. heeft de ontmoeting met Dijkse Boys, op zondag 18 oktober 2009, niet om kunnen zetten in winst. Al binnen twee miuten spelen stonden de Helmonders op een 0-1 voorsprong. Via de linkerkant werd de de rood-zwarte verdediger er simpel gelopen en kon de voorzet door de geheel vrijstaande Peter van Putten bij de tweede paal ingeschoten worden.

Een kopbal van Hooghart werd even daarna van de lijn gehaald. Dijkse Boys was wel effectief voor het doel. Uit een corner kon Mohammed Yahia uit de draai binnenschieten: 0-2. Papendrecht kreeg ook kansen via Hooghart en Bakker (tegen de lat). Schoten van Danny van Valen en tot twee maal toe Kolff waren een prooi voor de keeper. Na een foute pass van Papendrecht-zijde kreeg Assouki vrije doorgang richting Baan en maakte het fraai af: 0-3. Na de pauze gaf Papendrecht weinig weg.

Het werd in de 66e minuut nog wel 0-4 (buitenspel) na balverlies op het middenveld. In de 82e minuut werd het harde werken aan Papendrecht zijde beloond met een treffer. Juartth Keihitu speelde Hooghart aan op de rand van de 16, draaide van z'n tegenstander weg en scoorde: 1-4. 
 
VV Papendrecht ZA. incasseert eerste verlies 
Het moest er een keer van komen! Al was het vandaag, zaterdag 17 oktober 2009, bij Unitas niet nodig. Er werd met 2-1 verloren na een 0-0 ruststand en een voorsprong. Papendrecht was over de gehele wedstrijd gezien de beste partij maar maakte het niet af. In de eerste helft waren de meeste kansen voor rood-zwart. Timo Brouwer zat met een kopbal net naast. Schoten van Fedja en Jeffrey gingen net naast.

Daarnaast reddingen van de Unitas-keeper op schoten van dichtbij door Fedja en op slag van rust van wederom Timo. Na de pauze gaat Papendrecht nog goed verder en komt in de 50e minuut op voorsprong door Melvin Keesmaat met een laag schot in de verre hoek. Het wordt 1-1 door Youssef el Abbas en door een strafschop van Goof Jan Kraan komt Unitas op een 2-1 voorsprong. Direct vanaf de aftrap heeft Delano Cronie de bal voor het intikken maar komt een teenlengte te kort.  
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.