Nieuwe ROM-D impuls voor aanpak bedrijventerreinen

16 oktober 2009

DRECHTSTEDEN - De Drechtraad heeft op woensdag 14 oktober 2009 ingestemd met de nieuwe koers van de ROM-D. De ROM-D gaat hiermee een belangrijke rol spelen in de economische ontwikkeling van de Drechtsteden.

De aanpak van bedrijventerreinen in de regio is een belangrijke voorwaarde voor het aantrekken en behouden van bedrijven. Het versterkt de positie van de regio Drechtsteden en levert een bijdrage aan de werkgelegenheid in het gebied.

Orderportefeuille
De nieuwe ROM-D begint met de projecten Kil III in Dordrecht en Noordoevers in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Binnen twee jaar wil de ROM-D de orderportefeuille verder uitbreiden. Onderzocht wordt of Grotenoord-Frankenpad in Hendrik-Ido-Ambacht en Haven-Zuid in Alblasserdam bij de ROM-D kunnen worden ondergebracht. De herstructurering van Oosteind in Papendrecht en Groote Lindt in Zwijndrecht worden eveneens bekeken, evenals Stationspark 3 in Sliedrecht.

Informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij Paul Vismans, directeur van de ROM-D op het telefoonnummer 078 – 648 0660 of via www.rom-d.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.