RIVAS bedankt vrijwilligers met buffet en muziek

15 oktober 2009
RIVAS bedankt vrijwilligers met buffet en muziek

PAPENDRECHT - Zorginstelling RIVAS werkt in Papendrecht in De Markt, De Wieken en De Waalburcht al vele jaren samen met héél véél vrijwilligers. Ze schenken koffie, serveren maaltijden, organiseren en begeleiden aktiviteiten zoals, bingomiddagen, kaarten maken, zang, braderie etc.. Veel vrijwilligers doen dit al vele jaren met veel plezier… sommigen al meer dan 20 jaar!

De waardering voor hun inspanningen van de bewoners geeft veel voldoening. Met  “Toch is het leuk dat RIVAS één keer per jaar dit buffet organiseert, daar spreekt óók waardering uit en dat doet me goed.” verwoord één van de vrijwilligers haar gevoelens.   Het buffet smaakte de aanwezigen prima en de muziek Café Noire zorgde voor een opperbeste stemming. Het vrijwilligerswerk leidde dan ook tot een vreugdedansje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.