Auto-inbraak: twee aanhoudingen

15 oktober 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft kort na een auto-inbraak twee aanhoudingen verricht. Agenten gingen op donderdag 15 oktober 2009 omstreeks 03.50 uur naar de Staringlaan in Papendrecht. Daar was ingebroken in een auto. Volgens getuigen ging het om twee verdachten die weggereden waren in een auto.

Politiemensen gingen op zoek naar dit voertuig en ze zagen deze rijden over de Kennedylaan richting de Burgemeester Keijzerweg. De agenten zetten deze auto aan de kant en vonden hierin de buit. De twee inzittenden, mannen van 28 en 30 jaar uit Dordrecht en Rotterdam zijn ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.