Moeder en kind gewond bij aanrijding

14 oktober 2009

PAPENDRECHT - Een 30-jarige moeder uit Papendrecht fietste dinsdagmiddag 13 oktober rond 15.00 uur op de Platanenlaan toen zij en haar 2-jarige zoon op een driewieler plotseling werden aangereden door een personenauto.

De bestuurder van de personenauto, een 63-jarige inwoner van Papendrecht, had de fietsers over het hoofd gezien. Door de aanrijding kwamen beiden fietsers op de motorkap van de personenauto terecht. Zij zijn beiden gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De man is gehoord

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.