Aanrijding op N3: betrokken automobilist doorgereden

13 oktober 2009

PAPENDRECHT - Een mogelijke aanrijding tussen een personenauto en bedrijfswagen heeft erin  geresulteerd dat de bestuurder pijn aan zijn nek heeft opgelopen. Deze 60-jarige man uit Sliedrecht reed op 11 oktober rond 20.00 uur op de N3 ter hoogte van Papendrecht toen hij plots een klap voelde en zijn auto om zijn as begon te draaien.

De auto kwam tegen de vangrail tot stilstand. De man liep nekpijn op, waarvoor een ambulance ter plaatse kwam. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Net na de klap zag de gewonde bestuurder een witte bestelbus bij zijn auto stilstaan. De man vermoedt dat de bestelbus hem mogelijk heeft aangereden. De bestuurder van de bus reed weg zonder zijn gegevens achter te laten. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de bestuurder van de bestelbus.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.