PKC D2 Najaarskampioen

13 oktober 2009

PAPENDRECHT - De korfballers en korfbalsters van PKC D2 zijn najaarskampioen geworden. Zaterdag 10 oktober speelden zij hun laatste wedstrijd tegen Albatros D1. Door de winst bleven zij ongeslagen.

De trainers Laurens Leeuwenhoek en Michael de Jong zijn reuze trots op het behaalde resultaat. Na afloop van de wedstrijd afgelopen zaterdag werden zij verrast door de heer Mark Huijzer van Huijzer en Renzen Advocaten kregen zij een beker overhandigd.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.