Meisjes A Flits in het nieuw

12 oktober 2009
Meisjes A Flits in het nieuw

PAPENDRECHT - Zaterdag 10 oktober speelde de meiden A van volleybalvereniging Flits hun eerste  thuiswedstrijd van dit seizoen in Sporthal De Donck.

Voorafgaand aan deze wedstrijd kregen de speelsters dankzij twee sponsoren  nieuwe truien en inloopshirts. Dhr Wim Stam van Aannemingsbedrijf Stam bv en Dhr  Yilmaz Hoogvliet namens Hoogvliet Betonboringen en Sloopwerken bv waren hierbij  aanwezig.

De eerste wedstrijd tegen OKK uit Hardinxveld eindigde in een gelijk spel. “ We zijn dit  seizoen begonnen met het spelen van een nieuw systeem. Hierdoor spelen we nog een  te wisselvallig spel. De meiden zijn op de goede weg en we hebben er vertrouwen in dat
we dit seizoen af en toe voor een leuke verrassing kunnen gaan zorgen.” Aldus de  trainsters Wieke Hoogvliet en Marieke Bakema. 

Meisjes A traint iedere donderdagavond in sporthal De Donck van 18.30 tot 20.00. Meer informatie, foto’s en wedstrijdverslagen kunt u vinden op www.vvflits.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.