Fransman van de N3 gehaald

12 oktober 2009

PAPENDRECHT - Een 41-jarige Fransman is zondagmorgen 11 oktober door de politie aangehouden op het fietspad bij de N3. De Gemeenschappelijke Meldcentrale (GMC) kreeg die ochtend rond 08.17 uur meerdere meldingen dat er een man op de rijbaan van de N3 liep. Dit zou zijn ter hoogte van de brug bij Papendrecht.

Agenten namen poolshoogte en zagen de man inderdaad op de rijbaan lopen. Bij het zien van de politie rende de man de N3 over waarna hij op het fietspad kon worden aangehouden. Het bleek om dezelfde Fransman te gaan die zaterdagmorgen ook al werd aangehouden, toen bij het politiebureau in Gorinchem. Daar hield hij zich hinderlijk op omdat zijn auto in beslaggenomen is wegens openstaande boetes die hij nog steeds niet heeft betaald.

Voor het lopen op de N3 heeft de Fransman ook een boete gekregen. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.