3 Taekwondoka’s vallen in de prijzen

12 oktober 2009

PAPENDRECHT - Drie Taekwondoka’s van de Papendrechtste Taekwondo vereniging hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het Open Tapia 2009 toernooi te Oss. De drie deelnemers; Jelle Plomp jongen  Aspirant -40 kg, Jessica Stolk dames Junior -59 kg en Iwan Rikken heren  Junior – 63 kg, zijn alle drie met eremetaal huiswaarts gekeerd.

Jelle Plomp mocht zijn partijen spelen op zaterdag 10 oktober en wist zijn eerste partij overtuigend te winnen, zijn tweede partij ging tot het einde  gelijk op, echter wist zijn tegenstander in de laatste seconde de partij te beslissen met 1 punt voorsprong, Jelle Plomp ging met de derde plaats naar huis.

Zondag 11 oktober was het de beurt aan Jessica Stolk en Iwan Rikken. Jessica speelde een schitterende finale partij, waarbij ze een maatje te groot was voor haar tegenstander. Keer op keer bestookte ze haar tegenstander met keiharde trappen, waarbij ze haar tegenstander ook driemaal op het hoofd wist te raken de uiteindelijke eindstand van 13 tegen 3 in het voordeel van Jessica leverde haar de eerste plaats op. Iwan Rikken had een zware poule geloot, maar wist toch de derde plaats te behalen.

Foto: Onder coach Rakesh Gajadhar, boven Jelle Plomp, midden Iwan Rikken en aan de rechterkant Jessica Stolk.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.