Hole-in-one prijswinnaars Merwehoofd

12 oktober 2009
Hole-in-one prijswinnaars Merwehoofd

PAPENDRECHT - Op zaterdag 10 oktober 2009 heeft VORM tijdens de Woondag Drechtsteden de prijzen uitgereikt voor het hole-in-one slaan tijdens de Nieuwbouwdag op het Merwehoofd.

De prijswinnaars waren uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen. De eerste prijs was een weekendje Maastricht in te vullen naar eigen keus. Er waren twee eerste prijswinnaars, want zowel dhr. Romijn als dhr. v.d. Wege hadden maar liefst twee keer een hole-in one geslagen.

Woondag
De prijsuitreiking vond plaats tijdens de Woondag Drechtsteden te Dordrecht. De Woondag Drechtsteden werd georganiseerd door Stichting Dordrecht Marketing. De beurstent  was dit jaar opgezet op het Leerpark te Dordrecht en onder andere VORM was daar aanwezig met de projecten uit de regio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.