Echtpaar Meertens-Hillenga 60 jaar getrouwd

09 oktober 2009

PAPENDRECHT - Het echtpaar Meertens-Hillenga vierde op donderdag 8 oktober 2009 hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester De Bruin bezocht hen namens de gemeente om hen te feliciteren.

De heer en mevrouw Meertens trouwden in februari 1955 en verhuisden vanuit Drenthe naar Ridderkerk. In september 2006 verhuisden ze naar Papendrecht.

De heer Meertens werkte in Drenthe in de landbouw. Hij deed vervolgens een omscholingscursus en ging in de metaal werken bij scheepswerf Schram in Bolnes en later in de constructie bij Rolas B.V. in Ridderkerk. Hij vist graag en zit graag achter de computer.

Het diamanten echtpaar heeft twee kinderen (dochter en zoon) en drie kleinkinderen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.