Man aangehouden op verdenking van autoinbraak

09 oktober 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag 8 oktober op vrijdag 9 oktober een 41-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op verdenking van auto-inbraak. Naar aanleiding van het aanzienlijk aantal auto-inbraken de afgelopen week in Papendrecht surveilleerde politie in burger afgelopen nacht in het dorp.

De postactie had positief resultaat toen in de omgeving van de Goudsbloemstraat een verdacht persoon werd gezien. Hij werd na een korte achtervolging aangehouden en bleek in zijn rugtas divers inbrekersgereedschap te hebben en daarnaast een aantal navigatiesystemen, adapters, een autoradio en een zonnebril.

De man werd daarop direct aangehouden en is in verzekering gesteld. De goederen zijn in beslaggenomen voor onderzoek. Gedupeerden van auto-inbraak worden verzocht altijd aangifte te doen bij de politie. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.