Fiettster gewond bij aanrijding

09 oktober 2009

PAPENDRECHT - Een 16-jarig meisje is op 8 oktober gewond geraakt toen ze op de Andoornlaan werd aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 47-jarige vrouw uit Papendrecht.

Vermoedelijk zag de vrouw de fietsster niet door de verblindende zon. De auto en fiets raakten elkaar maar licht, maar het meisje had wel flinke pijn aan haar knie. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.