Man aangehouden voor venten

07 oktober 2009

PAPENDRECHT - De politie kreeg op 6 oktober de melding dat een man in de Goudsbloemstraat langs de deuren ging om kunst te venten. Aan de hand van het signalement konden agenten de 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats staande houden.

Hij bleek geen vergunning te hebben en werd aangehouden. Hij kreeg een boete opgelegd en is daarna heengezonden. De man deed afstand van de schilderijen.
De politie waarschuwt om altijd om een vergunning te vragen als iemand iets aan de deur probeert te verkopen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.