Bromfietsster gewond

06 oktober 2009

PAPENDRECHT - Een 21-jarige vrouw uit Papendrecht is gewond geraakt bij een aanrijding. Op maandagavond 5 oktober 2009 reed een 48-jarige automobilist uit Papendrecht over de Cypressenlaan in Papendrecht en wilde linksaf de Veerweg op.

De autobestuurder vertelde dat hij midden op de kruising plotseling de brommer zag met de 21-jarige vrouw. De twee botsten tegen elkaar. De vrouw had mogelijk een hersenschudding. Een ambulance bracht haar voor verder onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.