Spectaculaire ontruimingsoefening bij Koningin Beatrixschool

06 oktober 2009

PAPENDRECHT - Op maandagmorgen 5 oktober 2009 heeft een spectaculaire ontruimingsoefening plaatsgevonden. Niet alleen was de brandweer van Papendrecht bij deze brandoefening aanwezig maar ook het Jeugdjournaal en de brandwondenstichting.

Binnen 3 minuten hadden alle leerlingen de school verlaten en stonden zij op het verzamelpunt het ‘DES-veld’. De ontruimingsoefening verliep heel goed. Ieder schooljaar vindt er 2 keer een ontruimingsoefening plaats zodat leerlingen precies weten wat ze moeten doen zodra het brandalarm afgaat. Natuurlijk heeft de populaire presentator bij groep 8 handtekeningen uitgedeeld.

Klik hier voor meer foto's en klik hier voor de uitzending

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.