VV Papendrecht wint eerste wedstrijd

05 oktober 2009
VV Papendrecht wint eerste wedstrijd

PAPENDRECHT - VV Papendrecht zondag heeft eindelijk z'n eerste overwinning geboekt in de hoofdklasse B. Het werd op sportpark Slobbengors 2-1. In de eerste helft werden de doelpunten gescoord. Voor Papendrecht scoorde Geert Bakker beide doelpunten. Via Bram Kappen scoorde OSS '20 tegen. In de tweede helft kreeg Papendrecht nog genoeg kansen om de scoren uit te bouwen.
 
Papendrecht zaterdag 1 pakt koppositie
Papendrecht za heeft de koppositie in de 4e klasse D overgenomen van EBOH. Dit door zelf in de blessuretijd te winnen van Groot Ammers met 3-4 en het onverwachte verlies van EBOH bij Unitas met maar liefst 5 tegen 1. Papendrecht stond al na 10 minuten spelen op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Pim den Hartog. Marco Keesmaat mistte daarna, in de 18e minuut een stafschop om de score gelijk te trekken. Die gelijkmaker kwam in de 33e minuut door Melvin Keesmaat. Twee minuten later was het 1-2 door Mick de Bruin bij de 1e paal. In de 58e minuut werd het 1-3 door Timo Brouwer. Vanaf de 70e minuut nam Groot Ammers het over. Het werd 2-3 in de 73e minuut door Dierk Lekkerkerker en in de 86e minuut ook nog 3-3 door Johan van der Vliet. In blessuretijd scoorde Melvin Keesmaat op aangeven van Timo Brouwer van dichtbij de 3-4! VV Papendrecht wint eerste wedstrijd.

foto: Geert Bakker scoort 1-0 voor Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.