Vrouw aangehouden voor huiselijk geweld

05 oktober 2009

PAPENDRECHT - Een 47-jarige inwoonster van Papendrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 4 oktober aangehouden voor huiselijk geweld.

De vrouw had in de woning van haar vriend aan de Lijsterstraat de zoon des huizes mishandeld. Het 23-jarige slachtoffer had een onenigheid met de vriendin van zijn vader waarna de verdachte de jongen in het gezicht sloeg. Ook gooide zij een bierflesje tegen zijn hoofd.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De vrouw is aangehouden en ingesloten in het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.