PKC F4 kampioen

05 oktober 2009
PKC F4 kampioen

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag hebben de meiden van PKC F4 een super prestatie geleverd. Na een spannende wedstrijd tegen naaste concurrent Sporting Delta F1 uit Dordrecht, werd de wedstrijd gewonnen met 3 – 0.

De ploeg wordt getraind door Ellis Hartog en Rosalyn Bakker, zij zijn natuurlijk heel trots op de prestatie die deze dames hebben geleverd. 10 punten uit 5 wedstrijden met nog 1 wedstrijd te gaan, betekent dat de ploeg niet meer ingehaald kan worden door de andere ploegen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.