Nieuwe seniorenrestaurant en zorghulpmiddelenwinkel geopend

01 oktober 2009
Nieuwe seniorenrestaurant en zorghulpmiddelenwinkel geopend

PAPENDRECHT – Afgelopen Woensdag 30 september vond in woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht een feestelijke opening plaats van de vernieuwde recreatieruimte. In deze ruimte bevindt zich het seniorenrestaurant dat een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen. Ook de zorghulpmiddelenwinkel van Rivas Zorggroep, voorheen gevestigd aan de Seringenstraat in Papendrecht, heeft hier een plek gekregen. De officiële opening werd verricht door wethouder A. Vogel.
(Buurt)bewoners waren van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, over de opkomst viel dan ook niets te klagen.

'De nieuwe uitstraling van de recreatieruimte en het seniorenrestaurant moet ervoor zorgen dat dit een plek is waar mensen graag komen. Zowel bewoners van De Markt als bewoners uit de buurt', aldus Maurits Poirot, regiomanager bij Rivas Zorggroep. 'In het restaurant kan iedereen terecht voor een kopje koffie en een gezellig praatje. Tussen 11.30 en 14.00 uur kunnen mensen hier ook gebruikmaken van de warme maaltijd.' In de recreatieruimte zullen regelmatig welzijnsactiviteiten plaatsvinden waaraan bewoners en buurtbewoners kunnen deelnemen.

In de zorghulpmiddelenwinkel kunnen inwoners uit de regio zorghulpmiddelen lenen, huren of kopen. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. Het bestellen van zorghulpmiddelen is ook mogelijk via www.rivaszorghulpmiddelen.nl of Rivas Zorglijn, 0900-8440 (lokaal tarief).


Wethouder Vogel opent met de voorzitter van de Cliëntenraad een champagnefles

Het optreden van een aantal vrijwilligers

De nieuwe restaurantzaal

De nieuwe Marktzaal

De Rembrandtzaal

De nieuwe zorghulpmiddelenwinkel

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.