Derde editie Drechtsteden Tennist succesvol

30 september 2009
Derde editie Drechtsteden Tennist succesvol

PAPENDRECHT - De derde editie van het Drechtsteden Tennis Tournament (DTT) op 25 september in het Tenniscentrum Oostpolder in Papendrecht is een groot succes geweest.

De meervoudige doelstelling van de initiatiefnemers, ABNAMRO en IMC, is ruimschoots gehaald. Ten eerste heeft iedereen met veel enthousiasme en inzet getennist. Twintig bedrijventeams hebben in vijf poules om de poulebeker gespeeld. Gedurende het toernooi hebben Paul Haarhuis en Alex Reijnders met veel humor een clinic en de finale voor de deelnemers verzorgd. Schmolz + Bickenbach B.V. uit Zwijndrecht heeft uiteindelijk de wisselbeker in de wacht weten te slepen.

Ten tweede is er tussen partijen en clinics door en tijdens de borrel genoeg tijd geweest om onderling kennis te maken. Bedrijven hebben op die manier nieuwe contacten opgedaan die het ondernemersklimaat in de regio versterken.

Traditiegetrouw zijn het inschrijfgeld en de sponsorbijdrage van Unity Chartering UCS, deels als financiële injectie ten goede gekomen aan maatschappelijk relevante initiatieven die vanuit de Drechtsteden worden ondernomen. De volgende stichtingen hebben allen, naast een minuut ‘zendtijd’, een cheque van €500 mogen ontvangen:

- Stichting YEP (Youth Empowerment Project) met als doel de jeugd te laten participeren in de maatschappij en beslissingen
- Stichting Yes I Care, een onderwijsleerbedrijf voor maatschappelijk stages

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.