Marco Hoogland lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen 2010

30 september 2009
Marco Hoogland lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen 2010

PAPENDRECHT - Tijdens de vergadering op 29 september 2009 hebben de leden van de SGP-kiesvereniging in Papendrecht de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 vastgesteld.

Marco Hoogland voert de lijst aan. Hoogland, de huidige fractievoorzitter, is registeraccountant en werkt als financieel consultant. Nummer twee op de kandidatenlijst is C. (Kees) de Kraker. In de afgelopen raadsperiode is hij duo-raadslid geweest van de commissies Ruimte en Samenleving.

Nummer drie op de kandidatenlijst is W. Goudriaan. Goudriaan heeft vóór Hoogland de SGP in de gemeenteraad vertegenwoordigd. Dit heeft hij meer dan 30 jaar gedaan.

De SGP kiest met deze lijst voor stabiliteit en ervaring. Hoogland: “Net als in deze en vorige perioden zal de SGP zich inzetten voor de belangen van de Papendrechtse burger. De Bijbel, het meest gelezen boek ter wereld, blijft hét uitgangspunt. In de Bijbel worden richtlijnen gegeven voor onder andere het dagelijkse leven. De Bijbelse normen en waarden hebben het welzijn van iedereen op het oog en zijn de beste basis voor de kwaliteit van ons gemeentebestuur.”

De kandidatenlijst ziet er verder als volgt uit:

4. J.T. Nieuwland
5. A.J.C. Labee
6. M. van Dalen
7. J. van Uden
8. A.N. van Hemert
9. J.M. Hak
10. H. Wijgerse
11. W. Hensbergen
12. C. Dam

De komende periode zal er verder aan het verkiezingsprogramma gewerkt worden. Het is de bedoeling dit eind november 2009 afgerond te hebben.

Foto: Marco Hoogland

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.