Politie houdt inbrekers op heterdaad aan

28 september 2009

PAPENDRECHT - Twee inbrekers zijn in de nacht van zaterdag op zondag 27 september aangehouden tijdens het inbreken in een supermarkt aan de Kombuis. Het alarm van de winkel was afgegaan waarna de politie direct polshoogte ging nemen. Toen ze bij de supermarkt aan kwamen zagen zij een tweetal mannen op het dak zitten.

Na een onderzoek in de winkel bleek dat er wel iemand was binnengeweest maar zij vermoedelijk waren gestoord. Uiteindelijk konden de daders van het dak worden gehaald en worden aangehouden.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.